Termékek

Olasz fagylalt alapanyagok

By 2021.07.12.No Comments

Itt a nyár és már dübörög a fagyi szezon. Bármerre is megyünk, biztosan találkozunk olyan emberekkel, akik fagylalt fogyasztás szenvedélyének hódolnak. Számos fagylalt típus közül válogathatnak a fagylaltkészítő szakemberek és a fagyi imádók is. Valaki a porokra esküszik, mások a pasztát részesítik előnybe. A kézműves fagylaltokat készítők legtöbbje az olasz fagylalt alapanyagok mellett teszik le a voksukat. Ebben a kategóriában három gyártó emelkedik ki a tömegből: Pregel, Aromitalia, MEC3. Írásunkban őket mutatjuk be kicsit részletesebben.

 

Csokifagyi

 

Pregel olasz fagylalt alapanyagok

A céget 1967 –ben Olaszországban alapították. Hírnevét a speciális, kiváló minőségű desszert alapanyagok (többek között Pregel fagylalt paszták) fejlesztésének és gyártásának köszönheti.  A vállalat termékpalettájában megtalálhatók a különböző hideg és meleg bázisú alapok. Kiszerelésüket tekintve 50 gr és 100 gr adagolású bázisok a leginkább kedveltek a felhasználók körében. Egyéb Pregel termékek között érdemes megemlíteni az univerzális alapokat, gyümölcs alapokat, neutrális alapokat, alkoholos alapokat, félkész porokat, pasztákat, koncentrátumokat, variegátókat és sprinteket is. A vásárlói vélemények alapján elmondhatjuk, hogy a kiváló minőség, a széles ízpaletta, a megbízható olasz minőség és a folyamatos termékinnováció miatt vásárolják a fagylaltkészítő szakemberek.

 

MEC3 olasz fagylalt alapanyagok

Az Olaszországban található MEC3 fagylalt alapanyagokat készítő vállalat termékei a több mint 150 országban elérhető napjainkban. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a fagylalt alapanyagok mellett számos cukrászati termék alapanyagot is előállítanak. A vállalat fő bázisát azonban a fagylaltkészítéshez használatos alapok adják.  MEC3 fagylalt alapanyagok palettája igen széles: tejes alapok, krém alapok, gyümölcs alapok. Kiegészítő termékei között megtalálhatók az alábbiak: granfutta termékek, quella termékek, variegátók, szórások, toppingek. A cég által készített hideg és meleg eljárású alapok 50gr és 100gr –os kivitelben elérhetők Magyarországon. A vásárlói vélemények alapján elmondható, hogy a márkanév, a széles termékpaletta, ízvilág, különböző kiegészítők (szórások, variegátók stb.) és a kiváló minőség miatt kedvelik a cukrászok és a fagylaltkészítő szakemberek. 

 

Aromitalia olasz fagylalt alapanyagok

Az Olaszországban életre hívott Aromitalia nevezetű cég már 1942 –óta folytatja fagylalt alapanyagok gyártását. Széles termékpalettájában megtalálhatók a fagylalt porok, paszták, gyümölcspaszták, tejes alapok, variegátók, minőségjavító adalékanyagok és öntetek is. Tejes fagylaltokhoz számos ízesítő pasztát készítenek olyan ízekben, mint például: vanília, csokoládé, puncs, karamell, tiramisu.  Az Aromitalia termékei a kiváló minőséget képviselik. A vásárlói elmondások alapján a változatos ízek, széles termékválaszték, folyamatosan biztosított kifogástalan minőség és megbízhatóság miatt vásárolják a terméket.

Aromitalia olasz fagylalt

 

Olasz fagylalt alapanyagok összegzés

Biztosan voltunk már úgy, hogy elmentünk egy cukrászdába és megkívántuk a szemet gyönyörködtető fagylaltokat a hűtőpultban. Mikor megkóstoltuk, éreztük a kellemes ízvilágot a nyelvünk minden egyes ízlelő bimbóján. Általában ezt az érzést, akkor éljük át, ha kézműves fagylaltot kóstolunk. A fagylaltkészítés napjainkban már igazi művészetté nőtte ki magát. A minőségi olasz fagylalt alapanyagok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre jobb minőségű fagylaltokat kóstolhatunk meg. Hazánkban három nagy olasz fagylalt alapanyag gyártó versenyzik a szakemberek kegyeiért. A Pregel, MEC3, Aromitalia. Mindegyik cukrász és fagylaltkészítő más márkára esküszik. Egy biztos, hogy bármelyik gyártó termékeit is választják, az olasz minőség és megbízhatóság segíteni fogja őket a legjobb minőségű kézműves fagylaltok előállításában. Ha Önnek kérdése lenne az olasz fagylalt alapanyagokkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken keresztül.