csokifagyi

A minőség a lelke...

Egy fagyizó két dolog miatt lehet sikeres, vagy nagyon finom a fagyija és minőségi ügyfélkört tud kialakítani maga köré vagy nagyon olcsó és kedvező áron tud értékesíteni.

Fagylalt alapanyagok, fagylalt paszták, fagylalt porok – Rádi Ice

Fagylalt alapanyag katalógusaink

Az 1967-ben Olaszországban alapított PreGel cég, speciális kiváló minőségű desszert alapanyagok (többek között fagylalt paszták) gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.  Az általuk készített fagylalt alapanyagok felhasználásával kézműves fagylaltok, sorbettok, lágyfagylaltok készíthetők. A cukrászatok és kézműves fagylaltokat készítő szakemberek egyik kedvenc márkája.

A MEC3 által készített cukrászati és fagylalt alapanyagok (tejes alapok, krém alapok, gyümölcs alapok) a folyamatos termék innovációnak köszönhetően napjainkra már nem hiányozhatnak a cukrászatok és fagylaltkészítő szakemberek polcairól. A kiváló minőségű fagylalt paszták segítségével a klasszikus fagyi jelentése új értelmet nyert. A MEC3 termékei a kézműves fagylaltozók egyik közkedvelt márkája.

Az Aromitalia termékkínálatában számos fagylalt alapanyag megtalálható. A gyártó 1976 –óta készíti a tejes alapú porokat. Idővel a vizes és gyümölcs alapú porok is megjelentek a kínálatban. A tejes alapokhoz számos ízesítő paszta elérhető, amivel kiváló minőségű fagylalt készíthető.  Az Aromitalia a jövőre nézve is számos fejlesztést tervez, amivel még inkább a minőségi fagylaltok készítőit célozza meg.

A Tutti nevezetű fagylaltporokat gyártó cég 1986-óta kínálja fagylalt porait Magyarországon. A kiváló minőségnek és a 34 év tapasztalatnak köszönhetően piacvezetővé lépett elő Magyarországon. A közkedvelt csokoládé és vanília ízek mellett még 60 tejes és gyümölcsös  ízváltozattal állnak a fagylaltkészítő vállalkozások szolgálatába. A termékek gyakran kerülnek felhasználásra a fagylaltozók mellett szállodák, éttermek konyháiban.

Az M – Gél nevet viselő vállalkozás már több évtizede gyártja minőségi semleges és gyümölcs alapú porkeverékeit cukrászdák számára. A cég által fejlesztett fagylaltporok igazán nagy segítséget nyújtanak a fagylaltkészítés során a cukrászatok és fagylaltkészítők számára. A fagyaltporok és fagylalt paszták számos ízesítésben elérhetők, amelyek segítségével kiváló minőségű krémfagylaltokat lehet előállítani.

A Rádi-Ice Kft. fő profilja a fagylalt alapanyagok értékesítése. 25 éve tettük le a voksunkat a minőségi fagylaltok mellett, melyeket kedvező áron kínálunk ügyfeleink részére.

 

Lépj szintet, válts most és próbáld ki minőségi fagylalt alapanyagainkat!