Leírás
Cukrászati sütemények, torták készítéséhez.
Használata csokikrémekhez: 250 g vajkrémhez 75 – 125 g PÁRIZSI ALAP-ot keverünk .
Koncentrátumokkal ízesíthető.
Jól kihabosítjuk!
Párizsi krém készítéséhez. Egyszerű elkészítéssel használható, csak vaj vagy margarin hozzáadása szükséges.
Felhasználási javaslat:
– Gazdagítható olajos magvakkal
– Tartós teasütemények krémjéhez
– Desszertek, torták készítésénél (pl. Lúdláb szelet)
– Csokoládés vajkrém készítésénél
– Macaron tölteléknek
– Torták bevonására, díszítésére
– Bon-bon tölteléknek
Cukrászati sütemények, torták készítéséhez.
Használata csokikrémekhez: 250 g vajkrémhez 75 – 125 g PÁRIZSI ALAP-ot keverünk .
Koncentrátumokkal ízesíthető.
Jól kihabosítjuk!
Tömeg | 1 kg |
---|
RÁDI-ICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Fagylalt, cukrászati és sütőipari alapanyag nagykereskedés
ÁSZF | Adatkezelés| Elállási Jog | Banki fizetési tájékoztató | GYFK
Üzletünk
Debrecen, Monostorpályi út 9-11, 4030
+36/52 439-424
+36/30 636-3775
+36/30 402-8679
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-16:00 | SZ : 8:00-12:00
V : Zárva
A webáruházat a Creative Sales Consulting készítette.