További információk
Tömeg | 1 kg |
---|
5,304 Ft
Ízesítő és színező koncentrátumok jégkásához, fagylaltokhoz és krémekhez.
Jégkása készítése: 8,5 l víz, 1,5 kg cukor, 50 g citromsav, 20-30 g Frizzy color
Használata krémhez: 3-5 g/kg
Használata fagylalthoz: 3-5 g/l
Tömeg | 1 kg |
---|
RÁDI-ICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Fagylalt, cukrászati és sütőipari alapanyag nagykereskedés
ÁSZF | Adatkezelés| Elállási Jog | Banki fizetési tájékoztató | GYFK
Üzletünk
Debrecen, Monostorpályi út 9-11, 4030
+36/52 439-424
+36/30 636-3775
+36/30 402-8679
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-16:00 | SZ:8:00-12:00| V:Zárva
A webáruházat a Creative Sales Consulting készítette.