További információk
Tömeg | 0.75 kg |
---|
4,900 Ft
Dr. Oetker tiramisu krémpor mascarpone sajtporral
Elkészítési javaslat (desszertkrémhez): 300 g krémport 1000 g tejjel (vagy 800 g tej+200 g mascarpone) elkeverünk. Elektromos habverővel először alacsony, majd 3 percig legmagasabb fokozaton krémállag eléréséig verjük. Poharakba adagoljuk és legalább 1 órán át hűtőszekrényben hűtjük.
Összetevők:cukor,módosított keményítő,zselatin,zsíros TEJPOR,glükózszirup,kókuszolaj,2,2% Mascarpone sajtpor,emulgálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav észterei),Tejfehérje(Tejcukrot tartalmaz).
Tartalmazhat:glutén,Szója
2 készleten
Tömeg | 0.75 kg |
---|
RÁDI-ICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Fagylalt, cukrászati és sütőipari alapanyag nagykereskedés
ÁSZF | Adatkezelés| Elállási Jog | Banki fizetési tájékoztató | GYFK
Üzletünk
Debrecen, Monostorpályi út 9-11, 4030
+36/52 439-424
+36/30 636-3775
+36/30 402-8679
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-16:00 | SZ:8:00-12:00| V:Zárva
A webáruházat a Creative Sales Consulting készítette.