Termékek

Cukrászati és sütőipari alapanyagok háziasszonyok részére

By 2021.01.20.április 13th, 2021No Comments

A Rádi Ice Kft. már 1995 – óta foglalkozik cukrászati, fagylaltipari és sütőipari alapanyagok, cukrász kellékek nagykereskedelmi tevékenységével. A partnereinkkel és barátainkkal történő folyamatos beszélgetések során fogalmazódott meg bennünk, hogy nyitni kellene a sütni szerető háziasszonyok irányába. 2020 januárjában cégünk vezetősége elindította az új termékkategória kifejlesztését. Így született meg a Rádi Ice saját márkás E- Senza kis kiszerelésű cukrászati és sütőipari termékcsalád a háziasszonyok részére.

E-senza

Miben különbözik az E-Senza más termékektől?

A Rádi Ice Kft. új termékcsaládja kifejlesztése során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy olyan alapanyagokat emeljen be a termékkínálatba, amit a háziasszonyok gyakran használnak otthon sütemények, torták elkészítésére. A csomagoló anyagot úgy választottuk meg, hogy a benne lévő alapanyagok hosszabb ideig tartósak legyenek. A kiszerelések megtervezésénél figyeltünk arra, hogy a háztartásokban használt mennyiség legyen a mérvadó. A fentiekben leírtak miatt különül el az E-Senza termékcsalád más hasonló cukrászati és sütőipari termékektől.

Milyen termékek találhatók az E-Senza termékcsaládban?

A termékfejlesztések során minden szempontot megvizsgáltunk. Ennek köszönhetően a klasszikus termék mellett számos különlegességet is beemeltünk a palettába. Most a kínálatban elérhető a dióbél, ét bevonó, étcsokoládés tortadara, fahéj, fruktóz, grillázs morzsa, házi krémes krémpor, Holland kakaópor, kókuszreszelék, darált háztartási keksz, liofilizált eper szeletek és darabok, mák, mandulaliszt, Paleo cukorhelyettesítő, sovány tejpor, sütőpor, szezámmag, tej bevonó, tejberizs alappor, tiramisu krémpor, vanília hideg krémpor, vaníliás cukor, zselatin és még számos egyéb termék.

Kinek ajánljuk az E-senza termékcsaládot? 

A süteményeket, tortákat készítő embereknek (pl: háziasszonyok), akik szeretik meglepni a családot cukrászati finomságokkal.

Vásárlói vélemények az E-Senza termékcsaládról.

Az E-Senza termékcsalád megvásárolható Debrecenben a Monostorpályi út 9-11. szám alatt található boltunkban és cukrászati webáruházunkban egyaránt. Az elmúlt időszakban egyre több törzsvásárlót regisztrálhattunk rendszerünkben, akiknek a véleményére kiemelten figyelünk. Az általuk megfogalmazott vélemények a termékekről az alábbiak voltak:

  • Tetszetős, hogy nem átlátszó zacskóban van a termék, így tartósabbnak bizonyult.
  • Mindig csak annyit veszek, amennyire szükségem van, és így nem kell kidobni idővel a maradékot.
  • Szeretem, hogy nem csak fűszereket lehet kis kiszerelésben vásárolni, hanem liofilizált málnát is.

A sütéshez sokszor mandulalisztet használok, amit most normál kiszerelésben megfizethető áron meg tudok vásárolni.

Mennyire drága az E-Senza termékcsalád?

A Rádi Ice vezetése a végső árak kialakítása előtt több partnerével és számos háziasszonnyal beszélt, hogy milyen árkategória lenne a leginkább megfelelő a vásárlók részére. A végső döntésben a megfizethető árkategóriára áraztuk be a sütőipari és cukrászati termékeket a prémium minőség ellenére. Úgy gondoljuk, hogy egy finom sütemény elkészítése mindenki számára elérhető kell, hogy legyen.

macaroo

Hol vásárolható meg az E-Senza termékcsalád?

Jelenleg a debreceni boltunkban és a cukrászati webáruházunkban is elérhetők a termékek.

Végszó a sütni vágyó emberekhez

Magyarországon az emberek jelentős része szereti a süteményeket, péksüteményeket, tortákat. A háziasszonyok többsége havonta kétszer legalább süt valami finomságot otthonában. A Rádi Ice Kft. E-Senza termékcsaládja ebben nyújt segítséget. A prémium minőségű kis kiszerelésű termékek felhasználásával a sütemények ízeit még magasabb szintre tudjuk emelni.