Egyéb kategória

Aromitalia termék vélemények

Aromitalia termék vélemények

Azoknak, akik szeretik a finom olasz fagylaltokat, biztosan ismerősen cseng az Aromitalia név. A minőségi alapanyagokat gyártó olasz vállalkozás termékei (pl: paszták, gyümölcs alapok, variegátók stb.) iránt egyre nagyobb a kereslet a hazai cukrászatok és egyéb vendéglátóipari tevékenységet művelő vállalkozások körében. A Rádi Ice Kft. már régóta forgalmazza az Aromitalia termékeit a Debrecenben található boltjában és a cukrászati termékeket felvonultató webáruházában. Számtalanszor kapunk visszajelzést a megvásárolt termékekről emailen és szóban, üzletünkben.  Milyen véleményt formálnak meg a vásárlók az Aromitalia termékekről? Kik használják az Aromitalia termékeit? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány gondolatot.

Az Aromitaliáról néhány szóban

Az olasz Aromitalia nevezetű vállalat védjegye a kimagasló minőségű fagylalt alapanyagok, melyek gyártását 1942- ben indította útjára a tulajdonos.  A folyamatos fejlesztéseknek és technikai innovációnak köszönhetően napjainkra az egyik legnagyobb fagylalt alapanyag készítő vállalkozások közé emelkedett a vállalat. Alapanyagai között olyan nagyszerű termékek közül vallogathatunk, mint a klasszikus fagylalt porok, paszták, gyümölcspaszták, tejes alapok (1967 – óta része a termékpalettának), variegátók, öntetek. Az Aromitalia hitvallása, hogy olyan terméket kell készíteni a szakemberek és háziasszonyok számára, amelyek segítségével varázslatos ízharmóniával rendelkező fagylaltot tudnak előállítani.

Milyen termékek szerepelnek az Aromitalia termékportfóliójában?

 • fagylalt alapanyagok
 • paszták
 • gyümölcspaszták
 • tejes alapok
 • variegátók
 • öntetek

Kik vásárolják az Aromitalia termékeit?

Az Aromitalia termékeit számtalan területen használják. A Rádi Ice Kft. esetében az tapasztaljuk, hogy az alábbi vállalkozások és magánszemélyek körében közkedvelt ez a termékcsalád.

 • kézműves fagylaltozók
 • cukrászatok
 • szállodák
 • éttermek
 • kifőzdék
 • háziasszonyok otthoni felhasználásra (az utolsó időszakban tapasztaljuk)

Milyen véleményekkel illetik a vásárlók az Aromitalia termékeit? 

Számos véleményt osztanak meg velünk a vásárlóink napi szinten. Valaki szóban, mások a webáruházunkban történő vásárlás után teszik meg mindezt. Most ezek közül bemutatunk három különlegeset.

 • Kézműves fagylaltozót nyitottunk néhány évvel ezelőtt. Mi magunk is imádjuk a fagylaltot ezért olyan alapanyagokat kerestünk, amivel minőséget tudunk nyújtani a fagylaltokat kedvelők számára. Számtalan termékkel kísérleteztünk, mielőtt a végső receptúráink elkészültek. Elmondhatjuk, hogy az Aromitalia termékeinek valamelyike mindegyik receptúránkban megtalálható.
 • Egy négy csillagos szálloda konyháját üzemeltetjük. A vendégeinktől június elejétől, augusztus végig elvárás, hogy hetente legalább egyszer a svédasztalos vacsoránál legyen fagylalt a kínálatban. A szálloda vezetésének és az étterem vezetésének is fontos, hogy ezeket a kéréseket megvalósítsuk. Így kezdtünk el keresni a cukrászunk segítségével olyan alapanyagot, amely megfelelő a desszertek, fagylaltok elkészítéséhez. Az Aromitalia minőségi termékpalettája, így került be a beszerzési alapanyagok közé.
 • Egy étteremben dolgozom és ott találkoztam először az Aromitalia termékeivel. Láttam, hogy a cukrászok és séfek milyen finomságokat tudnak alkotni a segítségével. Háziasszonyként úgy gondoltam, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom otthon. A fagylalt, amit géppel készítettem mindenki számára emlékezetes maradt. Most már, ha fagylaltot készítünk otthon, mindig vásárlunk hozzá Aromitalia pasztát.

Záró gondolat az Aromitalia termékeiről

Az emberek szeretnek minőségi terméket fogyasztani. Egyre több cukrászati és fagylaltkészítő szakember hangsúlyozza ki kommunikációjában, hogy a minőséget kizárólag megfelelő cukrászati és sütőipari alapanyagok felhasználásával lehet megvalósítani. Az Aromitalia termékcsaládja ebben nyújt segítséget. A pasztáktól a variegátókon keresztül az öntetekig olyan alapanyagot szolgáltat a vállalkozások és a házasszonyok részére, amelyek segítségével nagyszerű fagylaltokat, desszerteket tudnak alkotni. Ha Ön szeretné megismerni az Aromitalia termékeit, látogasson el üzletünkbe vagy cukrászati webáruházunkba. Ha kérdés merül fel Önben, akkor keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Készséggel segítünk meghozni a legjobb döntést.