Termékek

5. Születésnapi torta kiegészítő

By 2021.09.30.No Comments

Minden évben eljön a nap, mikor az ember egy évvel idősebb lesz. Csodálatos érzés megpillantani a születésnapi tortát és utána a gyertyákat elfújva kívánni valami varázslatos dolgot. Az ünnepség csúcspontjaként megvágva a tortát mindenki átélheti a mennyei ízek kavalkádját, mikor a szájába veszi az első falatot. Sokan nem is tudják, hogy mennyi születésnapi torta kiegészítő létezik, amivel egy tortát finomabbá és díszesebbé tudunk varázsolni. Írásunkban most ezekből a kiegészítőkből mutatunk be ötöt.

Születésnapi torta

 

 

Tortaállvány

Mikor elkészült a születésnapi torta, általában hűtőbe kerül tárolásra, amíg nem kerül felhasználásra. Utána az asztalra helyezik az ünnepelt elé. A tortaállványnak itt lesz jelentős szerepe. Ha szeretnénk, hogy a torta igényes maradjon és nem egy tányéron vagy egy papírdobozba kerüljön az asztalra, akkor érdemes tortaállványt választani. Számos méretben és formában (lapos tálcás alacsony lábastól a fedéllel vagy kupolával lezártig) elérhető. Anyagát tekintve lehet üveg, porcelán, fém, műanyag, kerámia, fa. A választásnál mindig érdemes arra törekedni, hogy minőségi anyagból készüljön és stabil legyen.

 

Díszítőgyöngyök 

A díszítőgyöngyöket nem mindenki szereti. A Rádi Ice debreceni boltjában viszont igen keresett termék. A vásárlók elmondása alapján egy klasszikus egyszerű tortát impozánssá lehet varázsolni ezeknek a gyöngyöknek a használatával. A termékpaletta ebben a kategóriában széles szortimenttel rendelkezik. Az arany cukorkagyöngyöktől kezdve az ezüst csokoládé darán át a színes neon konfetti korongokig minden elérhető, amivel egy torta megjelenését szemet gyönyörködtetővé tehetjük. 

 

Születésnapi gyertyák

A születésnapi gyertya minden egyes tortának az egyik fő kelléke. Egy jól megválasztott gyertya még az egyszerű klasszikus tortákat is impozánssá tudja varázsolni. Üzletünkben folyamatosan beszélgetünk a betérő vásárlókkal. Az Ő tapasztalásuk és elmondásuk alapján először látni kell a gyertyát a valóságban, mert az interneten fellelhető képek nem tudják visszaadni a gyertyák valós kinézetét. Mindezek után érdemes megrendelni ezeket a kiegészítőket. A születésnapi gyertyákról érdemes tudni, hogy napjainkra számtalan változata elérhető az üzletekben. Ebben a kategóriában a számgyertya mellett, színes lánggal égő gyertyák, Happy birthday feliratú gyertyák, mesegyertyák és mágikus gyertyák is elérhetők a kínálatban.

 

Ehető ostyalapok

Régebben nem igazán volt jellemző a torta díszítése során a különböző ehető ostyalapok felhasználása. A generációk és az idő múlásával a szokások változtak. Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az ehető ostyalapok iránt a lakosság részéről. Ebben a kategóriában is jelentős számú kínálattal találkozhatunk. A tűzoltós ostyákon keresztül a mesefigurával ellátott tortaostyán át a motoros tortaostyáig szinte minden elérhető az érdeklődők részére.

 

Marcipán figurák, virágok, táblák

A legtöbb ember a mai napig ragaszkodik, hogy a születésnapi tortán legalább egy marcipán figura legyen. Ezzel a kijelentéssel mi is egyetértünk.  Egy minőségi marcipán díszítő elem ékessége lehet bármelyik tortának. A gyermekek számára számos marcipán figura (mesebeli hősök, állatok stb.) elérhető különböző színben és méretben. A felnőttek tortájára a marcipán rózsákat, illetve marcipán táblákat keresik különböző felirattal a tortakészítők.

 

Torta dekoráció

 

Összegzés

Bármilyen születésnapi tortát is készítünk szeretteinknek, barátainknak, érdemes meghallgatni előtte az ünnepelt elképzeléseit. Napjainkra számos olyan születésnapi torta kiegészítőt (gyöngyök, gyertyák, ostyák, marcipán figurák stb.) lehet vásárolni, aminek segítségével egy klasszikus tortát is csodálatossá tudunk varázsolni. Ha Önnek segítségre lenne szüksége a születésnapi torta kiegészítők terén, forduljon hozzánk bizalommal. Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk meghozni a legjobb döntést.