További információk
Tömeg | 0.25 kg |
---|
1,900 Ft
Elkészítési javaslat (desszertkrémhez): 250 g krémport 835 g tejjel elkeverünk. Elektromos habverővel először alacsony, majd 3 percig legmagasabb fokozaton krémállag eléréséig verjük. Poharakba adagoljuk és legalább 1 órán át hűtőszekrényben hűtjük.
Tömeg | 0.25 kg |
---|
RÁDI-ICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Fagylalt, cukrászati és sütőipari alapanyag nagykereskedés
ÁSZF | Adatkezelés| Elállási Jog | Banki fizetési tájékoztató | GYFK
Üzletünk
Debrecen, Monostorpályi út 9-11, 4030
+36/52 439-424
+36/30 636-3775
+36/30 402-8679
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-16:00 | SZ-V: Zárva
A webáruházat a Creative Sales Consulting készítette.