Kakaós Tejbevonómassza

1,660 Ft2,600 Ft

Kiváló torták, sütemények bevonására, díszítésére. Krémeket, önteteket készíthetünk a kifogástalan bevonatból.

Összetevők: cukor,,teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), ÉDES TEJSAVÓPOR (10,30%), zsírszegény kakaópor (6%), SOVÁNY TEJPOR, (8%),
emulgálószer: Lecitinek és E476, aromák.

A tejbevonómasszák széleskörű felhasználása köszönhető a kiváló minőségű zsír és tej alapanyagoknak. A bevonat kifogástalan fényű, nem túl rideg,
A belőle készült bevonómassza nem igényel a kakaóvajhoz hasonló temperálást,
Javasolt felhasználási hőmérséklet kb. 40 °C

A tökéletesen ragyogó felület és szilárdság érdekében +5-8°C-os erőteljes hűtés javasolt.

További információk

Tömeg 1 kg