További információk
Tömeg | 0.8 kg |
---|
Gyümölcstorták, vajkrémes és tejszínes sütemények felületére. Színtelen, víztiszta tortazselé.
Elkészítés: 1000 g vízhez 60 g tortazseléport és ízlés szerint, kb. 200 g cukrot adunk. (A vizet helyettesíthetjük gyümölcslével is.) Folytonos keverés közben, a forrástól számítva kb. 1 percig főzzük. A zselét 50-60 Celsiusra hűtjük, majd a bevonandó torta vagy sütemény felületére öntjük. Kevés víz hozzáadásával többször újramelegíthető.
Tömeg | 0.8 kg |
---|
RÁDI-ICE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Fagylalt, cukrászati és sütőipari alapanyag nagykereskedés
ÁSZF | Adatkezelés| Elállási Jog | Banki fizetési tájékoztató | GYFK
Üzletünk
Debrecen, Monostorpályi út 9-11, 4030
+36/52 439-424
+36/30 636-3775
+36/30 402-8679
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-16:00 | SZ:8:00-12:00| V:Zárva
A webáruházat a Creative Sales Consulting készítette.